Rólad

 

Amikor beülsz a kocsiba már elkap egy érzés. Az érzés, hogy milyen lesz a vízen kikapcsolni a telefont és picit elengedni magad. Hátrahagyni a stresszt és a problémákat, a nyüzsgő hétköznapok zakatolását, a zajt és a rohanást. Találkozni a barátokkal vagy akár csak teljesen egyedül üldögélni, hallgatni a természet hangjait, nézni a fodrozó vizet és testileg, lelkileg, szellemileg feltöltődni. Kisimulnak a gond ütötte ráncok, átjár a végtelen nyugalom, feltöltődsz energiával, erőt gyűjtesz.

Olyan aktív pihenés, ami egyszerre izgalom és nyugalom.  Izgalmas megtalálni a megfelelő csalit, a halat a horogra csalni vele, majd ki is fogni. 

Ez az a hobbi, amihez már az is jó érzéssel tölt el, ha a megfelelő minőségű felszereléseket akarod beszerezni. Tájékozódsz, utána olvasol, keresgélsz, megvásárolod, majd kipróbálod. 

Mi azért vagyunk, hogy a pergető horgászathoz szükséges minden felszerelésed, eszközöd adott legyen. Egyenlőre még pici webshop vagyunk néhány tíz darab termékkel, de igyekszünk fejlődni és minden bevételt új árukba forgatni. Ezért, ha bizalmat szavazol nekünk és támogatsz minket, azért nagyon hálásak leszünk. mert növekedhetünk. 

Horgászhatsz a partról, egy stégről, egy csónakból, kis tavakon, nagy tavaknál, pataknál, folyónál, az évnek bármely hónapjában és bármely napszakában, egyedül vagy haverokkal bográcsozás és sörözés mellett. Akár kamasz vagy, akár felnőtt, hegedűművész vagy könyvelő, a horgászat bárkinek és bármikor elkezdhető. Óriási kaland, kiváló szórakozás, igazi kikapcsolódás és végtelen nyugalmat nyújtó elfoglaltság.  Egy fárasztó, nehéz hét után, üdítő kikapcsolódás lehet egy csendes horgászkaland.

Ne habozz! Válassz bennünket, és írjuk közösen a Te horgász történetedet! 

Reading next

Süllő, kősüllő minden amit tudnod kell róluk

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.